Výběr z bobulí, sladké 2023
Aromatické víno zlatavé barvy Vás okouzlí příjemnou vůní rozkvetlých růží a medu. Díky výborně vyzrálým hroznům je chuť plná, extraktivní s vysokým zbytkovým cukrem.
140.00 Kč
164 skladem
Nákupem získáte body do věrnostního programu.
0,375l
Vrbovec
23,3 g/l
82 g/l
6,5 g/l
11,3 %
Aromatické víno zlatavé barvy Vás okouzlí příjemnou vůní rozkvetlých růží a medu. Díky výborně vyzrálým hroznům je chuť plná, extraktivní s vysokým zbytkovým cukrem.
Pálava je vhodná pro výrobu jakostních a výběrových vín až po kategorie výběr z hroznů a bobulí. Protože se jedná o aromatickou odrůdu, je možno využít více technologických postupů zpracování hroznů. U pálavy byla využita krátkodobá macerace rmutu, čímž se uvolní větší množství aromatických látek a vína jsou mohutnější a plnější s výrazným aroma. V tomto případě je vhodné ponechat vyšší obsah zbytkového cukru, který zvýrazní aromatický charakter a chuťovou plnost. Výběrová vína jsou vhodná i na střednědobou archivaci. Podává se podobně jako Tramín k silněji kořeněným jídlům, k paštikám, ke sladkým úpravám masa, k jemným ovčím či kozím sýrům, chipsům a olivám.
Fermentace: v nerezové nádrži
Délka fermentace: 5 měsíců
Jídlo: sýry, dezerty, ovocné saláty
Archivace: 3-5 let
Podávejte při teplotě 10 – 12 °C.
ZIMA / Listopad – Únor
Po – Ne 10:00 – 17:00
LÉTO / Březen – Říjen
Po – Ne 10:00 – 18:00
Pá + So 10:00 – 20:00 (Červen – Září)
Vychutnejte si suchý únor s naší suchou bedýnkou a objevte 6 různých suchých chutí. Zdejší vína skrývají svou kvalitu mimo zbytek cukru.
Celkový součet zbytkového cukru v bedýnce je 9 g. Ochutnejte vína, která se neschovávají za zbytkovým cukrem.
Add Your Heading Text Here